1. Kalite Kontrol Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız REPKON için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Yeni İnşa Kalite Kontrol Elektrik Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEFİNE DENİZCİLİK TERSANECİLİK TURİZM SAN. VE TİC. A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni İnşa Kalite Kontrol Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Kalite Kontrol Personeli

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALEMDAROĞLU MAKİNA için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Personeli arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Kontrol Elemanı

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAYGIN PROJE MÜT.MİM.MÜH.İNŞ.PAZ.SAN LTD ŞTİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Kalite Kontrol Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mefar İlaç Sanayii A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Kontrol Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız COSTER AEROSOL VALF SAN. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Kalite Kontrol ve Kimyasal Hazırlama Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beybi Plastik Fab. San. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol ve Kimyasal Hazırlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Kontrol Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız UMS Uğur Metal için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Kalite Kontrol Görevlisi

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sora Kozmetik San.Tic.AŞ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Kalite Kontrol Uzmanı

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DUYMER KARŞIYAKA İŞİTME CİHAZLARI MERKEZİ VE TIBBİ ÜRÜNLER TİC. LTD.ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Proje Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Oto Çığ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Kalite Uzman Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız C Tech Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzman Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Güvence Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aster Tekstil San ve Dış Tic.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Kalite Sorumlusu

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SÖNMEZLER METAL DEMİR ÇELİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Gemi Kontrol Uzman Yardımcısı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MSC Gemi Acenteliği A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gemi Kontrol Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

16. Kalite Güvence Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATALIAN ENTEGRE TESİS YÖNETİMİ HİZMETLERİ A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Bütçe Kontrol Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rollmech Automotive SAN.VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Girdi Kalite Personeli

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aktif Elektroteknik A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Girdi Kalite Personeli arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Yönetim Temsilcisi

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız VIDA DENTAL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yönetim Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Kalite Yönetim Temsilcisi

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız VIDA DENTAL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yönetim Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Maliyet Kontrol Asistanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Kontrol Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. E-Ticaret Sipariş Kontrol Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOLİD MAĞAZACILIK HİZMETLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Sipariş Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İç Kontrol Uzmanı

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Kalite Mühendisi

Kablo ve Tel sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENÇLER KABLO SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Boya İnspektörü

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız S.G.S. SÜPERVİSE GÖZETME ETÜD KONTROL SERVİSLERİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya İnspektörü arayışımız bulunmaktadır.