1. Proje Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beyazay Kalip San.Tic.Ltd.Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORMTEK SAC KALIP MAKİNE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. Üretim Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMR PLAST MET MOLDS AND TOOLS TURKEY KALIP İMALAT ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Makine Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALL KALIP VE PLASTİK SAN TİC AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Gazaltı Kaynak Ustası

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız İBAR MAKİNA KALIP SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gazaltı Kaynak Ustası arayışımız bulunmaktadır.

6. CNC Torna Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız İBAR MAKİNA KALIP SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Eksantrik ve Hidrolik Pres Ustası

Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEFA METAL KALIP KAUÇUK PAZARLAMA SATIŞ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eksantrik ve Hidrolik Pres Ustası arayışımız bulunmaktadır.

8. Servis Şoförü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALDE PLASTİK KALIP SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

9. Plastik Enjeksiyon Vardiya Amiri(İstanbul)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Vardiya Amiri(İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

10. Depo Şefi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız URTİM KALIP ve İSKELE SİSTEMLERİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.

11. Üretim Elemanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız NETPLAS PLASTİK ENJEKSİYON KALIP VE SANAYİ LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Görevlisi

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEZİNOKS KALIP PRES SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Plastik Kalıp Tasarımı Ekip Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKSAN KALIP SANAYI VE TIC.A.S. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Kalıp Tasarımı Ekip Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Ön Muhasebe Elemanı

FER KALIP SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. için İstanbul Anadolu bölgesinde Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Üretim Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. Muhasebe Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORMTEK SAC KALIP MAKİNE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYAZ KAUÇUK PLASTİKVE KALIP MAKİNA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. İnsan Kaynakları Yöneticisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız URTİM KALIP ve İSKELE SİSTEMLERİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Satın Alma Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Bakım Teknikeri

Hırdavat Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız YELKEN KALIP PENCERE ve KAPI AKSESUARLARI ve META için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

21. Plastik Enjeksiyon Vardiya Amiri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Vardiya Amiri arayışımız bulunmaktadır.

22. İşe Alım ve Eğitim Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAMAS YAŞAR MAKİNA KALIP OTO YEDEK PARÇA SAN.ve Tİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Eğitim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. CNC Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Depo Görevlisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Tedarikçi Geliştirme Mühendisi (Sqa)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tedarikçi Geliştirme Mühendisi (Sqa) arayışımız bulunmaktadır.