1. Ölçüm Teknikeri

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONYALAB ÇEVRE İŞ SAĞ. İŞ GÜV. ÖLÇ VE ANALİZ LAB. MÜH. DAN SAN VE TİC. LTD. ŞTİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

2. Gıda Teknikeri

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURKUVAZ PLASTIK VE TEMIZLIK URUN. SAN. VE TIC. A. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

3. Araştırma Geliştirme / Arge Teknikeri

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECE BOYA KİMYA SAN.VE TİC. A.Ş-ERCO için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Gıda Teknikeri

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız SGÜ Sağlıklı Gıda Ürünleri San. ve Tic. A.ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Elektrik Teknikeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABDULKADİR ÖZCAN OTOMOTİV LASTİK SANVE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Anestezi Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konak Hastanesi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Anestezi Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Mekanik Bakım Teknikeri

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALAGEN MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

8. İmalat Teknikeri

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Prodar Mühendislik San. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İmalat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Harita Teknikeri

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız DALSAN SUALTI VE LİMAN HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Gıda Teknikeri

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saray Muhallebicisi için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. İnşaat Teknikeri

Artı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Taah. Tic. Lt için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

12. İnşaat Teknikeri

Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. İnce İşler Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özak Global Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnce İşler Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

14. Makine Teknikeri

Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

15. Radyoloji Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koru Sağlık Grubu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Radyoloji Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Mekanik Bakım Teknisyeni / Teknikeri

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAVE ENERJİ YÖNETİMİVE DAN.HİZM.SAN.VETİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni / Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Elektronik Teknikeri

İDEAL ELEKTRONİK için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Elektronik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalibrasyon Teknikeri

ESKAL KALİBRASYON LABORATUVARI EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalibrasyon Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

19. Harita Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZERAY için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Bakım Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SYMKO GIDA TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

21. Elektrik Otomasyon Teknikeri

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hayat Kimya San. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Otomasyon Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

22. Elektronik Teknikeri

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız EbruSoft Yazılım Elektronik Ltd Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektronik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

23. Kan Alma Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Mobil Sağlık Hiz. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kan Alma Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

24. Proje Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beyazay Kalip San.Tic.Ltd.Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORMTEK SAC KALIP MAKİNE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.