1. Proses Kalite Şefi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız A.DÖKSAN DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Kalite Şefi arayışımız bulunmaktadır.

2. Proses Kalite Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzmakpar Makina Kalıp Yedek Parça San. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Kalite Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. Proses Kontrol Elemanı

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldız Kalıp San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. NDT ve Özel Proses Kalite Teknisyeni - Tuzla

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEI-Tusaş Motor Sanayii A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak NDT ve Özel Proses Kalite Teknisyeni - Tuzla arayışımız bulunmaktadır.

5. Proses Teknik Denetçisi

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BERDAN CIVATA ENERJİ İMALAT SAVUNMA SANAYİ VELABORATUVAR HİZ.TİC.A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Teknik Denetçisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Süreç / Proses Mühendisi

Arıtma sektöründe faaliyet gösteren firmamız Artaş Endüstriyel Tesisler Taahhüt ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Süreç / Proses Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Proses Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Repkon Makina Ve Kalıp San. Ve Tic A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Proses Uygulama Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Repkon Makina Ve Kalıp San. Ve Tic A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Uygulama Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. Döküm Proses Teknisyeni - Tuzla

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEI-Tusaş Motor Sanayii A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Döküm Proses Teknisyeni - Tuzla arayışımız bulunmaktadır.

10. Kimyasal Prosesler Teknisyeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEI-Tusaş Motor Sanayii A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kimyasal Prosesler Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Proses Kalite Şefi

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Işıklar Ambalaj Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses Kalite Şefi arayışımız bulunmaktadır.

12. Proses ve Bakım Mühendisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEMSAN ELEKTRİK MOTORLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proses ve Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Proje Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beyazay Kalip San.Tic.Ltd.Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORMTEK SAC KALIP MAKİNE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. Üretim Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMR PLAST MET MOLDS AND TOOLS TURKEY KALIP İMALAT ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Makine Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALL KALIP VE PLASTİK SAN TİC AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Gazaltı Kaynak Ustası

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız İBAR MAKİNA KALIP SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gazaltı Kaynak Ustası arayışımız bulunmaktadır.

18. CNC Torna Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız İBAR MAKİNA KALIP SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

19. Eksantrik ve Hidrolik Pres Ustası

Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEFA METAL KALIP KAUÇUK PAZARLAMA SATIŞ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eksantrik ve Hidrolik Pres Ustası arayışımız bulunmaktadır.

20. Proje Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASOS PROSES MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Servis Şoförü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALDE PLASTİK KALIP SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

22. Plastik Enjeksiyon Vardiya Amiri(İstanbul)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Vardiya Amiri(İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

23. Depo Şefi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız URTİM KALIP ve İSKELE SİSTEMLERİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.

24. Üretim Elemanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız NETPLAS PLASTİK ENJEKSİYON KALIP VE SANAYİ LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Görevlisi

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEZİNOKS KALIP PRES SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.