1. Mekanik Bakım Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALONEVİ SAN.ve TİC.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Bina Bakım Onarım Elemanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polat Yol Yapı San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bina Bakım Onarım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Engelli Lojistik Depo Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akiş Boya San.Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Lojistik Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MENDİVA MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. GES İşletme ve Bakım Operatörü - Tire

Süt ve Süt Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak GES İşletme ve Bakım Operatörü - Tire arayışımız bulunmaktadır.

6. Üretim Elemanı (Mürekkep)

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı (Mürekkep) arayışımız bulunmaktadır.

7. Ön Muhasebe Elemanı

ADİL İDİL KUYUMCULUK için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Kontrol Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ensan Kalıp Ve Makina San. Tic.Ltd.Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Mekanik Bakım Çalışanı (Bilecik)

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasçelik A.Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Çalışanı (Bilecik) arayışımız bulunmaktadır.

10. Elektrik Bakım Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delta Mobilya Dekorasyon San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Cari Hesap Elemanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uysal Medikal için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cari Hesap Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Güzellik Merkezi Banko Elemanı

OPİNİA BEAUTY GÜZELLİK MERKEZİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güzellik Merkezi Banko Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Elektrik Bakım Çalışanı (Bilecik)

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasçelik A.Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Çalışanı (Bilecik) arayışımız bulunmaktadır.

14. Depo Elemanı

CR ETİKET için İstanbul Avrupa bölgesinde Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Finans Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Balinler Uluslararası Tekstil San. Ve Tic. Aş. - Balins için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Çelikhane Bakım Formeni(Bilecik)

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasçelik A.Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çelikhane Bakım Formeni(Bilecik) arayışımız bulunmaktadır.

17. Bakım Mühendisi(Bilecik)

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasçelik A.Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Mühendisi(Bilecik) arayışımız bulunmaktadır.

18. Operasyon Elemanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asil Lojistik ve Ulaştırma Hizmetleri LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Kontrol Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Orcas Otomotiv Kalite Kontrol Elektrik Elektronik Ltd. Şti. için Bursa +9 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Elemanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız NURTEKS TEKSTİL VE MEDİKAL SAN.DIŞ TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Bakım Şefi

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasçelik A.Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Şefi arayışımız bulunmaktadır.

22. Mekanik Bakım Teknisyeni

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız SGÜ Sağlıklı Gıda Ürünleri San. ve Tic. A.ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Ön Muhasebe ve İdari İşler Elemanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sinerji Elektronik Dış Ticaret Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe ve İdari İşler Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Genel Muhasebe Elemanı

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Lastik Teknisyeni - Yer Ekipman Bakım Onarım

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pegasus Havayolları A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lastik Teknisyeni - Yer Ekipman Bakım Onarım arayışımız bulunmaktadır.