1. Yeni Mezun İşe Alım Junior Audit Asistant

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız RSM TURKEY YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Mezun İşe Alım Junior Audit Asistant arayışımız …

2. İşe Alım Uzman Yardımcısı / Ankara

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzman Yardımcısı / Ankara arayışımız bulunmaktadır.

3. IT İşe Alım Danışmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız CRONOM BİLİŞİM VE YAZILIM TEKNOLOJİLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak IT İşe Alım Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. İşe Alım Uzmanı

Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız AIR CLINIC İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. İşe Alım Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntercall Uluslarası Müşteri Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. İşe Alım Uzmanı - Dönemsel

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı - Dönemsel arayışımız bulunmaktadır.

7. İşe Alım Kıdemli Uzmanı

Tasarruf Finansman sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eminevim için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. İşe Alım Uzmanı (Bursa)

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı (Bursa) arayışımız bulunmaktadır.

9. İşe Alım Elemanı - Genel Müdürlük

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Elemanı - Genel Müdürlük arayışımız bulunmaktadır.

10. Altın Tamir Yöneticisi

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİZAY KUYUMCULUK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Altın Tamir Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

11. İşe Alım ve Yetenek Yönetimi Uzmanı (Dönemsel)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Yetenek Yönetimi Uzmanı (Dönemsel) arayışımız bulunmaktadır.

12. İşe Alım Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Üniteks için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

HAVATEK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Up For All - Kariyere İlk Adım (Engelli Bireyler)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Up For All - Kariyere İlk Adım (Engelli Bireyler) …

15. İşe Alım ve Eğitim Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAMAS YAŞAR MAKİNA KALIP OTO YEDEK PARÇA SAN.ve Tİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Eğitim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Dağıtım Şoförü

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL JAZIRA KIMYA INSAAT IHRACAT ITHALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dağıtım Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

17. Makine Enspektörü

Sevkiyat (Forwarding) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALA GEMİ ACENTELİĞİ VE GEMİ KİRALAMA LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Enspektörü arayışımız bulunmaktadır.

18. İnsan Kaynakları Müdürü

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız PRATİK İNSAN KAYNAKLARI & İŞE ALIM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. Plastik Enjeksiyon Vardiya Amiri(İstanbul)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Vardiya Amiri(İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

20. Üretim Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. Saha Elektrik Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turner International Proje Yonetimi Ltd. Sti. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Sigorta Danışmanı

Gül-Al Otomotiv İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Satın Alma Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Plastik Enjeksiyon Vardiya Amiri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Vardiya Amiri arayışımız bulunmaktadır.

25. Oto Yıkama Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİCARET A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Yıkama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.