1. Elektrik Elektronik Mühendisi

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Dış Ticaret Satış Sorumlusu

FABEM ISI MAK. SAN. VE TİC .LTD. ŞTİ. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Ön Muhasebe Elemanı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız FABEM ISI MAK. SAN. VE TİC .LTD. ŞTİ. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Teknik Servis Saha Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENEKO HAVALANDIRMA VE ISI EKO.SİS.TEKN.MAK.S.V.T.A.Ş için İstanbul(Asya), İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Saha Personeli arayışımız bulunmaktadır.

5. Mekanik Makine Mühendisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Mekanik Tesisat Formeni

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Formeni arayışımız bulunmaktadır.

7. İdari İşler Şefi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Şefi arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Müdür Yardımcısı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

9. Muhasebe ve Finans Sorumlusu

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOÇOĞLU MÜH.MÜŞ.ISI YALITIM SİST.İNŞ.TEK.TUR.OTO SAN..TİC.AŞ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Argon Kaynakçı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Argon Kaynakçı arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Pazarlama Uzmanı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Kaynakçı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynakçı arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Sorumlusu

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARTEKSAN TEKNOLOJİK TES. VE ISI SİST. İNŞ.GIDA TE için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız KILIÇLAR LOJISTIK IS MAKINALARI INSAAT METAL VE PE için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. İhracat Satış Uzmanı

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız RADİART ISI SİSTEMLERİ TURİZM YATÇILIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Uzmanı arayışımız …

16. Şube Müdürü

KATRE ISI SANAYİ TİCARET A.Ş için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

17. Üretim İşçisi

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim İşçisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Dış Ticaret Asistanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Tasarım Uzmanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Pazarlama Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAZAN ISI ve MAKİNA SAN. LTD. ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Kontrol Yöneticisi / Yönetmeni

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Pres Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Aktif Pazarlama Sorumlusu

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Elektrik Bakım Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.