1. Superkıds Mağaza Müdürü / Trabzon Forum

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Perakende için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Superkıds Mağaza Müdürü / Trabzon Forum arayışımız bulunmaktadır.

2. Dönemsel Satış Danışmanı ( Trabzon Uzun Sokak )

SUWEN için Trabzon bölgesinde Dönemsel Satış Danışmanı ( Trabzon Uzun Sokak ) arayışımız bulunmaktadır.

3. Bebekolog /Part Satış Danışmanı -Trabzon İli Genel

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Trabzon bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog /Part Satış Danışmanı -Trabzon İli Genel arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdürü - Trabzon Geneli

English Home için Trabzon bölgesinde Mağaza Müdürü - Trabzon Geneli arayışımız bulunmaktadır.

5. Teknik Servis Saha Koordinatörü (Trabzon)

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGITURK için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Saha Koordinatörü (Trabzon) arayışımız bulunmaktadır.

6. Franchise Danışmanı - Trabzon

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Komagene (Genel Müdürlük) için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Franchise Danışmanı - Trabzon arayışımız bulunmaktadır.

7. Kargo Şube Görevlisi (Trabzon)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kargo Şube Görevlisi (Trabzon) arayışımız bulunmaktadır.

8. Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı Ankara Forum AVM

Madame Coco için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı Ankara Forum AVM arayışımız bulunmaktadır.

10. Mağaza Satış Temsilcisi / Marmara Forum Avm

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yataş Mağazacılık için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Temsilcisi / Marmara Forum Avm arayışımız bulunmaktadır.

11. Victoria's Secret Mağaza Müdürü / Forum Bornova

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Victoria's Secret Mağaza Müdürü / Forum Bornova arayışımız bulunmaktadır.

12. Flo Diyarbakır Forum AVM - Part Time Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık için Diyarbakır bölgesinde Flo Diyarbakır Forum AVM - Part Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Lacoste Mersin Forum Satış Danışmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Perakende için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lacoste Mersin Forum Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Denizli Forum - Mağaza Müdürü

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denizli Forum - Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Danışmanı - W Collection Forum İstanbul

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız W Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - W Collection Forum İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

16. Mersin Forum -Satış Danışmanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atasay Kuyumculuk için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mersin Forum -Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Danışmanı Manisa Forum Magnesia AVM

Watsons için Manisa bölgesinde Satış Danışmanı Manisa Forum Magnesia AVM arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Satış Danışmanları (Marmara Forum Mağazası)

Narkonteks Tekstil için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Satış Danışmanları (Marmara Forum Mağazası) arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı(Marmara Forum Avm)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇİFT GEYİK KARACA GİYİM SAN. VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı(Marmara Forum Avm) arayışımız bulunmaktadır.

20. Ön Muhasebe Uzmanı

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERNİL YAPI MALZEMELERİ için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Danışmanı(Mavi-Yargıcı-Puma-Vans-Columbia-HUMMEL Mağazalarında)

Sezda Giyim Öze Eğitim Hiz.Nak.İth.İhr.ve Tic.Ltd.Şti için Kırşehir, Ankara, Trabzon, Kastamonu, Kı... bölgesinde Satış Danışmanı(Mavi-Yargıcı-Puma-Vans-Columbia-HUMMEL Mağazalarında) arayışımız bulunmaktadır.

22. Mağaza Müdürü(Mavi-Yargıcı-Polo-Puma-Hummel-Vans-Columbia Şubelerine)

Sezda Giyim Öze Eğitim Hiz.Nak.İth.İhr.ve Tic.Ltd.Şti için Kayseri, Samsun, Kastamonu, Trabzon, Ank... bölgesinde Mağaza Müdürü(Mavi-Yargıcı-Polo-Puma-Hummel-Vans-Columbia Şubelerine) arayışımız bulunmaktadır.

23. Superkıds Mağaza Müdürü / Kanyon

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Perakende için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Superkıds Mağaza Müdürü / Kanyon arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORA MEKATRONİK ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞ. TAAH. TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Elektronik Kart Tamir Teknisyeni

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fora Grup İtlahat İhracat Sanayi Tic Ltd Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektronik Kart Tamir Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.