1. Hasta Danışmanı-Hasta Kayıt

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erdem Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Danışmanı-Hasta Kayıt arayışımız bulunmaktadır.

2. Hasta Kabul Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKSIN İSTANBUL SAĞLIK HİZMETLERİ-AKSIN POLİKLİNİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Hasta Kabul/Kayıt Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Cerrahi Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul/Kayıt Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Yabancı Hasta Koordinatörü

ANTLARA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yabancı Hasta Koordinatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. Hasta Hizmetleri Yetkilisi-Altunizade (Gece Ekibi)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Hizmetleri Yetkilisi-Altunizade (Gece Ekibi) arayışımız bulunmaktadır.

6. Uluslararası Hasta Hizmetleri Yetkilisi (Rusça)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uluslararası Hasta Hizmetleri Yetkilisi (Rusça) arayışımız bulunmaktadır.

7. Hasta Kabul Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doktorlar Sağlık Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Hasta Danışmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNT Tanı ve Tedavi Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Hasta Bakım ve Yardımcı Sağlık Personeli

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medipol Üniversitesi Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Bakım ve Yardımcı Sağlık Personeli arayışımız bulunmaktadır.

10. Hasta Karşılama Personeli

DGS SAĞLIK TURİZM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Karşılama Personeli arayışımız bulunmaktadır.

11. Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentram Diş Hekimliği ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şt için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Uluslararası Hasta İlişkileri Sorumlusu

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız AK 212 BAYRAMPAŞA DİŞ SAĞ.HİZ.SAN VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uluslararası Hasta İlişkileri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Hasta Yatış Çıkış Yetkilisi

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grup Florence Nightingale Hastaneleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Yatış Çıkış Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Hasta Danışmanı

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dr. Sadiye Kuş Kliniği için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Hasta Kabul Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İZMİT ÖZEL POLİKLİNİK SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ - Özel Aktif Kocaeli Hastanesi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Acil Servis Hasta Danışmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Acil Servis Hasta Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Hasta Hizmetleri Görevlisi(Anadolu Yakası)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Medipol Hastanesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Hizmetleri Görevlisi(Anadolu Yakası) arayışımız bulunmaktadır.

18. Hasta Taşıma Görevlisi(Engelli)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Air Clinic Sağlık Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Taşıma Görevlisi(Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

19. Üretim Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HASSAN TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Palet Tamir Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HASSAN TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Palet Tamir Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Canias ERP Uzmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAS SENTETİK DOKUMA SAN VE TİC A.Ş için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Canias ERP Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Öğrenci İşleri Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kadir Has Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Öğrenci İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Kumaş Depo Sorumlusu

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAS SENTETİK DOKUMA SAN VE TİC A.Ş için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Dermatoloji Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reyap Sağlık Hiz.Ltd. Şti.-İSTANBUL ÖZEL REYAP HAS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dermatoloji Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Direktörü

Reyap Sağlık Hiz.Ltd. Şti.-İSTANBUL ÖZEL REYAP HAS için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Direktörü arayışımız bulunmaktadır.