1. Boşnakça Bilen Satış Danışmanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADOR KUYUMCULUK VE DIŞ TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boşnakça Bilen Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Harita Teknikeri

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız DALSAN SUALTI VE LİMAN HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

3. Çince Bilen Satış Temsilcisi

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TM MARKETING DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çince Bilen Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Harita Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENERAY-TÜREM İŞ ORTAKLIĞI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. İngilizce Bilen Satış Danışmanı (Alanya)

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REALTOR GAYRİMENKUL YATIRIM VE TİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen Satış Danışmanı (Alanya) arayışımız bulunmaktadır.

6. Harita Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZERAY için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Bulgarca Bilen Pazarlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bahçeci Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bulgarca Bilen Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Gürcüce/Rusça Bilen Tercüman

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grup Florence Nightingale Hastaneleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gürcüce/Rusça Bilen Tercüman arayışımız bulunmaktadır.

9. Rusça Bilen Genel Müdür Asistanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Capital Tasimacilik ve Dis ticaret Ltd Sti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rusça Bilen Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Harita Teknikeri

Trio Çelik Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için Antalya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Harita Mühendisi

Trio Çelik Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için Antalya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konecta Teknoloji ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız …

13. Almanca Bilen Part-TIME Sekreter Arıyoruz

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Almanca Bilen Part-TIME Sekreter Arıyoruz arayışımız bulunmaktadır.

14. Arapça Bilen İhracat Satış Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Setre Bayan Giyim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arapça Bilen İhracat Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Harita Teknikeri

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kazancı Holding için Osmaniye bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

17. İngilizce Bilen Güvenlik Vardiya Amiri_Tuzla

Güvenlik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen Güvenlik Vardiya Amiri_Tuzla arayışımız bulunmaktadır.

18. Arapça Bilen Satış Uzmanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REALTOR GAYRİMENKUL YATIRIM VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arapça Bilen Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Arapça / Rusça Bilen Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERMİ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arapça / Rusça Bilen Müşteri Hizmetleri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Almanca&İngilizce Bilen Pazarlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bahçeci Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca&İngilizce Bilen Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Flemenkçe(Dutch)Bilen Müşteri Danışmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğa İnsan Kaynakları için İstanbul (Tümü) +68 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Flemenkçe(Dutch)Bilen Müşteri Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Almanca Bilen Müşteri Danışmanı - Türkiye Geneli

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız FENİX İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +43 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Müşteri Danışmanı …

23. Bulgarca Bilen Inbound Ulaşım Danışmanı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Bulgarca Bilen Inbound Ulaşım Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Netsis Proğramını İyi Bilen Muhasebe Elemanı

Türer Tarım ve Orman Ürünleri için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Netsis Proğramını İyi Bilen Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Konya'da Fransızca Bilen Büro Personeli

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEHMET UYSAL için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Konya'da Fransızca Bilen Büro Personeli arayışımız bulunmaktadır.