1. Sıhhi Tesisat Teknikeri

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mersoy Turizm Otelcilik İşletmeleri Şti. Ltd. için KKTC Diğer bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sıhhi Tesisat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Ölçüm Teknikeri

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONYALAB ÇEVRE İŞ SAĞ. İŞ GÜV. ÖLÇ VE ANALİZ LAB. MÜH. DAN SAN VE TİC. LTD. ŞTİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

3. Gıda Teknikeri

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURKUVAZ PLASTIK VE TEMIZLIK URUN. SAN. VE TIC. A. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Araştırma Geliştirme / Arge Teknikeri

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECE BOYA KİMYA SAN.VE TİC. A.Ş-ERCO için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Gıda Teknikeri

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız SGÜ Sağlıklı Gıda Ürünleri San. ve Tic. A.ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Elektrik Teknikeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABDULKADİR ÖZCAN OTOMOTİV LASTİK SANVE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Anestezi Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konak Hastanesi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Anestezi Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Mekanik Bakım Teknikeri

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALAGEN MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

9. İmalat Teknikeri

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Prodar Mühendislik San. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İmalat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Harita Teknikeri

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız DALSAN SUALTI VE LİMAN HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Gıda Teknikeri

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saray Muhallebicisi için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

12. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİOLA OFİS MOBİLYALARI OTOMOTİV İNŞAAT GIDA NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi arayışımız …

13. Gıda Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız CAN KARDEŞLER KURUYEMİŞ VE GIDA SAN TİC LTD ŞTİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Sevkiyat Planlama Uzmanı

Alkollü İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız HGT GIDA NAKLİYAT İNŞAAT TURZ. OTOMOTİVSAN VE TİC için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Barboy - Vakko Bistrot Aqua Florya

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barboy - Vakko Bistrot Aqua Florya arayışımız bulunmaktadır.

16. Garson

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLERİ FRANCHISE GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

17. İç Denetim Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİMES GIDA SANAYİ VE TİCARET AŞ için İstanbul(Asya), İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Satın Alma Görevlisi

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TANKAR OTO PETROL GIDA TEKS.HİZ İNŞ.SAN.TİC. LTD. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Mağaza Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜNEŞLER GİYİM TEKSTİL GIDA İNŞAAT TURİZM HAYVANCILIK OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü arayışımız …

20. Gıda Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYSEV YEMEK TEMİZLİKİNŞ. GIDA TİC. LTD ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Depo Asistanı Vakkorama Cafe Akmerkez

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Asistanı Vakkorama Cafe Akmerkez arayışımız bulunmaktadır.

22. Depo Asistanı Vakkorama Cafe Aqua Florya

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Asistanı Vakkorama Cafe Aqua Florya arayışımız bulunmaktadır.

23. Genel Başvuru

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZ MUMCU GIDA LTD ŞTİ için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

24. İnsan Kaynakları Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız HMZ21 GIDA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Garson

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLERİ FRANCHISE GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.