1. Üretim Planlama Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe ve Sayım Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜÇGÜN KOZA GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Sayım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİOLA OFİS MOBİLYALARI OTOMOTİV İNŞAAT GIDA NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi arayışımız …

4. Gıda Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız CAN KARDEŞLER KURUYEMİŞ VE GIDA SAN TİC LTD ŞTİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Sevkiyat Planlama Uzmanı

Alkollü İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız HGT GIDA NAKLİYAT İNŞAAT TURZ. OTOMOTİVSAN VE TİC için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Barboy - Vakko Bistrot Aqua Florya

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barboy - Vakko Bistrot Aqua Florya arayışımız bulunmaktadır.

7. Garson

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLERİ FRANCHISE GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

8. İç Denetim Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİMES GIDA SANAYİ VE TİCARET AŞ için İstanbul(Asya), İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Satın Alma Görevlisi

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TANKAR OTO PETROL GIDA TEKS.HİZ İNŞ.SAN.TİC. LTD. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Mağaza Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜNEŞLER GİYİM TEKSTİL GIDA İNŞAAT TURİZM HAYVANCILIK OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü arayışımız …

11. Gıda Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYSEV YEMEK TEMİZLİKİNŞ. GIDA TİC. LTD ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Depo Asistanı Vakkorama Cafe Akmerkez

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Asistanı Vakkorama Cafe Akmerkez arayışımız bulunmaktadır.

13. Depo Asistanı Vakkorama Cafe Aqua Florya

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Asistanı Vakkorama Cafe Aqua Florya arayışımız bulunmaktadır.

14. Genel Başvuru

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZ MUMCU GIDA LTD ŞTİ için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

15. İnsan Kaynakları Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız HMZ21 GIDA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Garson

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLERİ FRANCHISE GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Temsilcisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAUN GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Aşçı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİRYAKİ AGRO GIDA SANAYİ VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

19. Laboratuvar Analisti

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYŞENUR VE TURAN GIDA KONTROL LABORATUVARI A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Analisti arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Danışmanı (İstanbul- Pendik)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (İstanbul- Pendik) arayışımız bulunmaktadır.

21. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÖNERCİ SERKAN USTA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Ziraat Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız VS ANDROS TARIM GIDA SAN. VE TİC. A.Ş için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ziraat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Mağaza Görsel Sorumlusu (İstanbul- Ankara)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Görsel Sorumlusu (İstanbul- Ankara) …

24. Paketleme Makine Operatörü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZGÖRKEY OTOMOTİV TURİZM GIDA SAN TİC A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Makine Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

25. Minibar Görevlisi-Vakko Hotel&Residence Nişantaşı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Minibar Görevlisi-Vakko Hotel&Residence Nişantaşı arayışımız bulunmaktadır.