1. Satış Mühendisi (Forklift Bataryası)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız HDA POWER ENERJİ DEPOLAMA SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi (Forklift Bataryası) arayışımız bulunmaktadır.

2. Forklift Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız NORD EMG OTOMOTİV YEDEK PARÇA ÜRETİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. Depo Elemanı - Gebze

Firma Adı Gizli için Kocaeli bölgesinde Depo Elemanı - Gebze arayışımız bulunmaktadır.

4. Depo Elemanı - Gebze

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı - Gebze arayışımız bulunmaktadır.

5. Forklift Operatörü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYDIN GIDA PAZ. İMALAT SAN. VE TİC. A.Ş için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. Forklift Operatörü(Depo)

Doğuş Çay için İstanbul Avrupa bölgesinde Forklift Operatörü(Depo) arayışımız bulunmaktadır.

7. Forklift Operatörü (Hendek)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü (Hendek) arayışımız bulunmaktadır.

8. Forklift Operatörü (Hendek Dönemsel)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Sakarya bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Forklift Operatörü (Hendek Dönemsel) arayışımız bulunmaktadır.

9. Forklift Operatörü

CALMİO SÜT GIDA TARIM İNŞ.VE ENERJİ SAN TİC A.Ş.-K için Niğde bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. Bebekolog /Part Satış Danışmanı-Gebze Center

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Kocaeli bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog /Part Satış Danışmanı-Gebze Center arayışımız bulunmaktadır.

11. Bebekolog /Satış Danışmanı -Gebze Center

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bebekolog /Satış Danışmanı -Gebze Center arayışımız bulunmaktadır.

12. Forklift Operatörü (İzmir)

Euroserve Hizmet için İzmir bölgesinde Forklift Operatörü (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

13. Forklift Operatörü (Anadolu Yakası)

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mars Lojistik Grup AŞ. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü (Anadolu Yakası) arayışımız bulunmaktadır.

14. Vardiyalı Üretim Mühendisi (Gebze)

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sarten Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiyalı Üretim Mühendisi (Gebze) arayışımız bulunmaktadır.

15. Ft - Pt Satış Danışmanı - Kasiyer -Gebze Center

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ft - Pt Satış Danışmanı - Kasiyer -Gebze Center arayışımız bulunmaktadır.

16. Forklift Operatörü

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Farmasi Kozmetik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. Ürün Geliştirme Mühendisi (Gebze)

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sarten Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Geliştirme Mühendisi (Gebze) arayışımız bulunmaktadır.

18. Forklift Operatörü

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTO IRMAK A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

19. Part Time Satış Danışmanı - Gebze

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için Kocaeli bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Gebze arayışımız bulunmaktadır.

20. Forklift Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borçelik için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. Ürün Tanıtım Uzmanı - Gebze Merkez

Pozitera için Kocaeli bölgesinde Ürün Tanıtım Uzmanı - Gebze Merkez arayışımız bulunmaktadır.

22. Garson - Gebze

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yemekhane Yiyecek Ve İçeçek Hizmetleri Sanayi ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson - Gebze arayışımız bulunmaktadır.

23. Forklift Operatörü

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız EDE TANITIM VE HALKLA İLİŞKİLER LTD.ŞTİ. (Özel) için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Forklift Operatörü

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yusen İnci Lojistik ve Ticaret A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

25. Mekanik Bakım Ustası

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Klöckner Pentaplast Gebze Ambalaj Maddeleri A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.