1. Crew Operator

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DENİZ SHENG GEMİ KİRALAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Crew Operator arayışımız bulunmaktadır.

2. Yem Fabrikası Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yem Fabrikası Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

3. Telephone Operator

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fairmont Quasar Istanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Telephone Operator arayışımız bulunmaktadır.

4. Nakit Operasyon Yetkilisi 2024

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akbank için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nakit Operasyon Yetkilisi 2024 arayışımız bulunmaktadır.

5. Kpmg New Graduate Hire 2024

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPMG Türkiye için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Kpmg New Graduate Hire 2024 arayışımız bulunmaktadır.

6. Üretim Müdürü-Yem Fabrikası

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHİN TAVUKÇULUK SAN.TİC.LTD.ŞTİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdürü-Yem Fabrikası arayışımız bulunmaktadır.

7. One Talent 2024

Bilişim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız NTT Data Business Solutions için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak One Talent 2024 arayışımız bulunmaktadır.

8. Switchboard Operator

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Swissôtel The Bosphorus, Istanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Switchboard Operator arayışımız bulunmaktadır.

9. Satınalma Müdürü / Tv Fabrikası

Tectone Teknoloji San. Tic. A.Ş (Awox) için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma Müdürü / Tv Fabrikası arayışımız bulunmaktadır.

10. Vida Fabrikası İşletme Müdür Yardımcısı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sertel Vida Metal A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vida Fabrikası İşletme Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Stargate Sales Management Trainee Program 2024

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mondelez International için İstanbul (Tümü) +13 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stargate Sales Management Trainee Program 2024 arayışımız bulunmaktadır.

12. Müşteri Temsilcisi (İzmir Menemen Fabrikası)

VKF Renzel Türkiye için İzmir bölgesinde Müşteri Temsilcisi (İzmir Menemen Fabrikası) arayışımız bulunmaktadır.

13. Boat Operator

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Land Of Legends için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boat Operator arayışımız bulunmaktadır.

14. Tax New Graduate Hire 2024

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Deloitte için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Tax New Graduate Hire 2024 arayışımız bulunmaktadır.

15. Bps New Graduate Hire 2024

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Deloitte için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Bps New Graduate Hire 2024 arayışımız bulunmaktadır.

16. 2024 Yaz Stajyerleri

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız İpragaz A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 2024 Yaz Stajyerleri arayışımız bulunmaktadır.

17. Agito Next Gen 2024 Yeni Mezun Programı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Agito Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Agito Next Gen 2024 Yeni Mezun Programı arayışımız bulunmaktadır.

18. Genel Başvuru Aliağa (Hücre Fabrikası)

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMART GÜNEŞ ENERJİSİ A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru Aliağa (Hücre Fabrikası) arayışımız bulunmaktadır.

19. İnsan Kaynakları Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çorum Şeker Fabrikası A.Ş. için Çorum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. İş Sağlığı ve Güvenliği Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Faurecia Polifleks Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi / İzmit Fabrikası için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. İş Analisti

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çorum Şeker Fabrikası A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti arayışımız bulunmaktadır.

22. Kıdemli Sosyal Medya Uzmanı

ila güzellik hizmetleri kozmetik iç ve dış ticaret limited şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Uzman Estetisyen

ila güzellik hizmetleri kozmetik iç ve dış ticaret limited şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzman Estetisyen arayışımız bulunmaktadır.

24. Fabrika Personeli

Şenkaya Çelik Döküm Ve Yedek Parça Fabrikası için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fabrika Personeli arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvia Faurecia Polifleks Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi / İzmit Fabrikası için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.