Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mövenpick Living İstanbul için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Artı Plus Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Temizlik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REALİTEM TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Elemanı (Yapı Malzemeleri) arayışımız bulunmaktadır.
Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme sektöründe faaliyet gösteren firmamız NATUREL ŞEKERLEME için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Eğlence Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beta Eğlence için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çocuk Oyun Alanı Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şahterm Elektrikli Isıtıcılar San.ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUĞLU GIDA MAD.PAZ.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Paloma Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Müdürü arayışımız bulunmaktadır.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız POLİTUR TEKSTİL TURİZM YATIRIM VE İŞLETMELERİ A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Personeli arayışımız bulunmaktadır.
Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ayancık Masif Ahşap San. Ltd. Şti. için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REN İLETİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Voyage Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lunapark Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kipaş Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aksesuar Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYA TURİSTİK TESİSLERİ TİTREYENGÖL OTELCİLİK AŞ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.
Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Estevera Sağlık Hizmetleri için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız DoubleTree by Hilton için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.
Alkollü İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suvla Şarapları için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Veterinerler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMİLLA VETERİNERLİK HİZMETLERİ PET ÜRÜNLERİ İLAÇ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.
Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nipergo Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRK KALP VAKFI için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil Boya ve Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACHITEX MINERVA KİMYA LTD.ŞTİ için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kimya Laboratuvar Elemanı arayışımız bulunmaktadır.