Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mplus Türkiye için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri - İzmir arayışımız bulunmaktadır.
Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için ** Tüm Türkiye bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.
Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız adem oto servis için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Oyuncak - Oyun Grupları ve Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Playland Oyuncak San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gürel Hukuk Bürosu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Moral Tekstil San.Ve Tic.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız IGS Integral Group Solution Türkiye için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.
Yapı Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dayıoğlu İzolasyon Yapı Kimyasalları Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız FB GROUP ULUSLARARASI YATIRIM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro Şefi (Merkez Ofis) arayışımız bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Moral Tekstil San.Ve Tic.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyahane Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ulaş nakliyat kargo taah taş san tic ltd şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ensaturk Mühendislik Danışmanlık için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Dağıtım Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAR-DAĞ KARADENİZ GIDA DAĞ.TEM.VE SAĞ.ÜRSAN.VE TİC.A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erdal Başaran Otomotiv için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜLDAY ULUSLARARASI NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET Lİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEOBYTE SOLUTIONS MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKET için İstanbul bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.
Ela Hospitality Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CRM Elemanı / Ela Asist arayışımız bulunmaktadır.
Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BARMAKSAN ENDÜSTRİ VE MAKİNA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Çorum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.
Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKROMOL AKARYAKIT PETROL NAKLİYE İNŞAAT GAYRİMENKUL OTOMOTİV GIDA TARIM İLETİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe …
Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mplus Türkiye için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak System Network Support Expert arayışımız bulunmaktadır.
Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mplus Türkiye için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari ve Teknik İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.