1. Uzman Satış Danışmanı Konya Vatan

CRM Tanıtım Hizmetleri için Konya bölgesinde Uzman Satış Danışmanı Konya Vatan arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı- Konya Alaaddin

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için Konya bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Satış Danışmanı- Konya Alaaddin arayışımız bulunmaktadır.

3. Konya Mağaza Müdürü

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Konya Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Promotör Konya

HRT İnsan Kaynakları için Konya bölgesinde Promotör Konya arayışımız bulunmaktadır.

5. Saha Satış Uzmanı (Konya)

Satış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Würth Sanayi Ürünleri Ticaret Limited Şirketi için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı (Konya) arayışımız bulunmaktadır.

6. In Street Konya Kent Plaza - Part Time Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık için Konya bölgesinde In Street Konya Kent Plaza - Part Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. In Street Konya Kent Plaza - Full Time Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık için Konya bölgesinde In Street Konya Kent Plaza - Full Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Genel Başvuru ( Eksun Gıda - Konya )

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eksun Gıda Tarım ve Ticaret A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru ( Eksun Gıda - Konya ) arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı

Honda Alanya Motor için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Elemanı

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız AGRO TIGER TARIM MAKİNALARI SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Ölçüm Teknikeri

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONYALAB ÇEVRE İŞ SAĞ. İŞ GÜV. ÖLÇ VE ANALİZ LAB. MÜH. DAN SAN VE TİC. LTD. ŞTİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

12. Kobi Müşteri Yöneticisi

Anadolu Telekomünikasyon için Aksaray, Konya bölgesinde Kobi Müşteri Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Saha Satış Temsilcisi

Süleyman Otomotiv için Konya bölgesinde Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Üretim Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polmot Motor Makina Sanayi Ve Tic. Aş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Mimar

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İmaj Metal için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

16. Muhasebe Elemanı

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız Onaylift Asansör için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yaka İmport & export Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Sanayi Boya Ustası

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEKSAN HİDROLİK MAKİNA SANAYİ A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sanayi Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

19. İş Geliştirme ve Proje Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AHLAT GERİ DÖNÜŞÜM ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Geliştirme ve Proje Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

20. İnsan Kaynakları Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Etap Kozmetik Kimya San. Ve Dış Tic. AŞ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Ön Muhasebe Elemanı

Koneleksan Elektrik Otomasyon için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Depo Görevlisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Meram Elektrik Dağıtım A.Ş için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Kalite Kontrol Sorumlusu

Önder Metal Mak. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Paketleme Görevlisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eksim Yatırım Holding için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Görevlisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eksim Yatırım Holding için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.