1. Ambulans Şoförü

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız NASMED ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET LTD.ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ambulans Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

2. Paramedik

Ambulans Servisleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baran Ambulans için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paramedik arayışımız bulunmaktadır.

3. Ambulans Hekimi

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medline için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ambulans Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

4. Ambulans Şoförü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ambulans Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

5. Full Stack Developer - Frontend Ağırlıklı

Ambulans Servisleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLK DOST SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET AŞ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Full Stack Developer - Frontend Ağırlıklı arayışımız bulunmaktadır.

6. İş Güvenliği Uzmanı

Ambulans Servisleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLK DOST SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET AŞ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. İşyeri Hekimi

Ambulans Servisleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLK DOST SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET AŞ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşyeri Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

8. İş Güvenliği Uzmanı

Ambulans Servisleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLK DOST SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET AŞ için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.