1. Teknik Ressam

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMAKSAN Deri İnşaat Asansör Makina San.Tic.Ltd.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

2. Teknik Ressam

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Prodinox Metal Mak. İnş. San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

3. Teknik Ressam

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SRP SADID OTOMOTİV ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

4. Teknik Ressam

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız Masvent için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

5. Teknik Ressam

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZ TEKNİK REKOR TORNA HİDROLİK SAN. ve TİC. LTD. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

6. Teknik Ofis Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAĞLAYAN KIZILKAYA İNŞAAT TEKSTİL GIDA TURİZM MOBİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Şefi arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Servis Elemanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAKMAKÇI KIYMETLİ MADENLER SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Teknik Servis Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KRİSTAL ENDÜSTRİYEL MUTFAK ÇAMAŞIRHANE MAKİNE PAZ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Teknik Satış Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARZU YEŞİL için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Servis Müdürü

Tunçmatik Elektrik Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Personel

Deha Telekomünikasyon için Bursa bölgesinde Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

12. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Ofis Sorumlusu

AEB İZOLASYON İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Teknik Eğitim Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEKA OTOMOTİV MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Eğitim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Eleman

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Eleman arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknik Ofis Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Best Tasarım İnşaat A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Sigorta Teknik Personeli

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız STEEL SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.), Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Teknik Personeli arayışımız bulunmaktadır.

18. Teknik Personel

Sultan Et ve Gıda Üretim Tic.Paz.Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknik Şef

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akia Hess Otomotiv Karoseri İmal. San. ve Tic. Ltd için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Şef arayışımız bulunmaktadır.

20. Teknik Ofis Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polarkon Metal Yapılar Endüstri ve Ticaret A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Şefi arayışımız bulunmaktadır.

21. Sigorta Teknik Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENÇLER MOTORLU ARAÇLAR TİCARET VE TURİZM A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Teknik Personeli arayışımız bulunmaktadır.

22. Teknik Müdür

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Merit International Hotels & Resorts için KKTC Diğer bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Müdür arayışımız bulunmaktadır.

23. İnşaat Teknik Satın Alma

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Mersin +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknik Satın Alma arayışımız bulunmaktadır.

24. Depo Sevkiyat Amiri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Amiri arayışımız bulunmaktadır.

25. Genel Muhasebe Elemanı

Özel İPOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için İzmir bölgesinde Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.