1. Denizli Banka Çağrı Merkezi Takım Lideri

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tempo Çağrı Merkezi için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denizli Banka Çağrı Merkezi Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

2. Çağrı Merkezi Takım Lideri-Diyarbakır

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri-Diyarbakır arayışımız bulunmaktadır.

3. 7/24 Çağrı Merkezi Takım Lideri

CeyBer Çağri Merkezi A.Ş. için İzmir bölgesinde 7/24 Çağrı Merkezi Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

4. Operasyon Takım Lideri

GEZAIRI TRANSPORT için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

5. Takım Lideri / Denizli Horizon Garden Avm

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVİDEA için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri / Denizli Horizon Garden Avm arayışımız bulunmaktadır.

6. Takım Lideri - Diyarbakır (Banka Projesi)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri - Diyarbakır (Banka Projesi) arayışımız bulunmaktadır.

7. Takım Lideri - Isparta (Banka Projesi)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için Isparta bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri - Isparta (Banka Projesi) arayışımız bulunmaktadır.

8. Takım Lideri - Aydın (Banka Projesi)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri - Aydın (Banka Projesi) arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı - İstanbul Ümraniye Limonlu Bahçe Çarşı Cadde

Madame Coco için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Ümraniye Limonlu Bahçe Çarşı Cadde arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı - Trabzon Yomra Merkez Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Trabzon Yomra Merkez Cadde arayışımız bulunmaktadır.

11. Mağaza Yöneticisi - Balıkesir Ayvalık Cadde

English Home için Balıkesir bölgesinde Mağaza Yöneticisi - Balıkesir Ayvalık Cadde arayışımız bulunmaktadır.

12. Mağaza Müdürü - İzmir Bornova Cadde

English Home için İzmir bölgesinde Mağaza Müdürü - İzmir Bornova Cadde arayışımız bulunmaktadır.

13. Full Time Satış Danışmanı - Fatih Cadde

Dagi için İstanbul Avrupa bölgesinde Full Time Satış Danışmanı - Fatih Cadde arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı - Erzurum Aziziye Dadaşkent Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Erzurum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Erzurum Aziziye Dadaşkent Cadde arayışımız bulunmaktadır.

15. Nezih - Özdilek Avm. Mağazamıza Takım Arkadaşları Arıyoruz.

Nezih için İstanbul Avrupa bölgesinde Nezih - Özdilek Avm. Mağazamıza Takım Arkadaşları Arıyoruz. arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Danışmanı İstanbul Bahçelievler Cadde

Madame Coco için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı İstanbul Bahçelievler Cadde arayışımız bulunmaktadır.

17. Part Time Satış Danışmanı- İstanbul Florya Cadde Mağazası

English Home için İstanbul Avrupa bölgesinde Part Time Satış Danışmanı- İstanbul Florya Cadde Mağazası arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Danışmanı- İstanbul Florya Cadde Mağazası

English Home için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı- İstanbul Florya Cadde Mağazası arayışımız bulunmaktadır.

19. Bakım Takımı Sorumlusu (Korece Bilen)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hyosung İstanbul Tekstil Ltd. Şti. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Takımı Sorumlusu (Korece Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

20. Takım Lideri/Kırıkkale Podium Avm

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Kırıkkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri/Kırıkkale Podium Avm arayışımız bulunmaktadır.

21. Takım Lideri/Düzce Merkez

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Takım Lideri/Düzce Merkez arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Danışmanı - Ankara Bahçelievler 7. Cadde

MAD PARFUMEUR için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı - Ankara Bahçelievler 7. Cadde arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Danışmanı- Şanlıurfa Siverek Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Şanlıurfa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı- Şanlıurfa Siverek Cadde arayışımız bulunmaktadır.

24. Servis Şoförü

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

25. Santral Operatörü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Santral Operatörü arayışımız bulunmaktadır.