1. Muhasebe Sorumlusu

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız United Group için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Sorumlusu

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız BRANDİST GLOBAL SATIŞ VE PAZARLAMA SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Ön Muhasebe Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hacıismailoğlu İnşaat için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BET10 KORUMA SİSTEMLERİ DANIŞMANLIK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Ön Muhasebe Sorumlusu

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TORA PETROL ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ ELEKTRİK VE ELEKTRONİK SAN.TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Reyon ve Kasa Sorumlusu

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMADA SAĞLIK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reyon ve Kasa Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Gayrimenkul Değerleme sektöründe faaliyet gösteren firmamız DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Aksesuar Takip ve Satın Alma Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elite Tekstil Konf. San.ve Dış Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aksesuar Takip ve Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. İnsan Kaynakları Yetkilisi ve Ön Muhasebe

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİRUZ CATERİNG için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yetkilisi ve Ön Muhasebe arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız GLOBAL MEKATRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Müşteri İlişkileri Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekmas Egem Otomotiv İnşaat San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri İlişkileri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Alışveriş Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Torun Alışveriş Merkezi Yatırım ve Yönetim A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Ön Muhasebe Elemanı

Fidancılık - Çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA ÇİÇEK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Uzmanı

Ekspres Kurye Hizmetleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Muhasebe Elemanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOK KAFE RESTORAN GIDA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Gelirler ve Krediler Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anex Tour için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gelirler ve Krediler Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Kasa Sorumlusu - Capacity Avm Mağaza

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Home Sweet Home & Kervan Tekstil San. ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Sorumlusu - Capacity Avm …

18. Yedek Parça Sorumlusu Arm Otomotiv

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arm Petrol Otomotiv San.ve Tic.Ltd.Şti. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Sorumlusu Arm Otomotiv arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe Müdürü

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Crowne Plaza için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKGÜNLER MOTORLU ARAÇLAR TİC.VE SAN.A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Muzaffer Polat San. Tic. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HBN ELİT ENERJİ VE İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Proje Sorumlusu

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERTUNÇ ÖZCAN için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Dijital İçerik Sorumlusu

BEST YAYINCILIK REKLAM PROD. DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ- için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital İçerik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Şefi

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Şefi arayışımız bulunmaktadır.