1. Satış Danışmanı Edirne Erasta Avm

Rossmann için Edirne bölgesinde Satış Danışmanı Edirne Erasta Avm arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Müdürü Edirne Erasta Avm

Rossmann için Edirne bölgesinde Mağaza Müdürü Edirne Erasta Avm arayışımız bulunmaktadır.

3. Restoran Yönetici Adayı - Edirne Keşan

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Edirne bölgesinde Restoran Yönetici Adayı - Edirne Keşan arayışımız bulunmaktadır.

4. Restoran Yönetici Adayı - Edirne

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Edirne bölgesinde Restoran Yönetici Adayı - Edirne arayışımız bulunmaktadır.

5. Edirne Mağaza Satış Danışmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Supplementler.com için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Edirne Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Teknikeri - Edirne

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soyyiğit Gıda Sanayi ve Tic.AŞ. için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Teknikeri - Edirne arayışımız bulunmaktadır.

7. Part Time Satış Danışmanı - Edirne Erasta Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Edirne Erasta Avm arayışımız bulunmaktadır.

8. Mekanik Personeli - Edirne

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soyyiğit Gıda Sanayi ve Tic.AŞ. için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Personeli - Edirne arayışımız bulunmaktadır.

9. Jack&Jones Edirne Satış Danışmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bestseller için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Jack&Jones Edirne Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Eren Perakende Part Time Satış Danışmanı (Edirne)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Holding için Edirne bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Eren Perakende Part Time Satış Danışmanı (Edirne) arayışımız bulunmaktadır.

11. Part Time Satış Danışmanı - Edirne Erasta Avm

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için Edirne bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Edirne Erasta Avm arayışımız bulunmaktadır.

12. Mağaza Müdürü - Edirne Erasta AVM

English Home için Edirne bölgesinde Mağaza Müdürü - Edirne Erasta AVM arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Yöneticisi - Edirne Erasta AVM

English Home için Edirne bölgesinde Mağaza Yöneticisi - Edirne Erasta AVM arayışımız bulunmaktadır.

14. Genel Başvuru

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARGİ HOTEL Edirne için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

15. Gıda & Kimya Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soyyiğit Gıda Sanayi ve Tic.AŞ. için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda & Kimya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Bölge Satış Temsilcisi (Sıcak Satış)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ervin Meşrubat San. ve Tic.Ltd. Şti için Edirne +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Temsilcisi (Sıcak Satış) arayışımız bulunmaktadır.

17. Market Görevlisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARACAN GRUP ENERJİ AKARYAKIT PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Market Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Şefi

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çimentaş için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Şefi arayışımız bulunmaktadır.

19. Kurumsal Müşteri Yöneticisi - Edirne/Kırklareli

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden.com için Edirne +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Müşteri Yöneticisi - Edirne/Kırklareli arayışımız bulunmaktadır.

20. Mağaza Satış Danışmanı / Temsilcisi

ANT İNSAN KAYNAKLARI için Edirne bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı / Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Uzmanı

TAVSİYE YEM HAYVANCILIK İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Edirne +1 il daha bölgesinde Serbest olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Dinamik Bankacılık Portföy Yöneticisi-Keşan

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DenizBank için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dinamik Bankacılık Portföy Yöneticisi-Keşan arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Destek Uzmanı

A Group için Tekirdağ, Edirne, Kırklareli bölgesinde Satış Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Temizlk Görevlisi

Euroserve Hizmet için Edirne bölgesinde Temizlk Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Trakya Bölge Satış Yöneticisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soyyiğit Gıda Sanayi ve Tic.AŞ. için Edirne +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Trakya Bölge Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.