1. Saha Operasyonları Uzmanı - Mersin

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Mersin arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı - Mersin Hastane

Süvari Giyim için Mersin bölgesinde Satış Danışmanı - Mersin Hastane arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Müdür Yardımcısı -Mersin

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adil Işık Group için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı -Mersin arayışımız bulunmaktadır.

4. Beauty Artist (Manikürist) Forum Mersin

Watsons için Mersin bölgesinde Beauty Artist (Manikürist) Forum Mersin arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı Mersin Forum Avm

Rossmann için Mersin bölgesinde Satış Danışmanı Mersin Forum Avm arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Müdür Yardımcısı (Mersin Sayapark AVM)

Rossmann için Mersin bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı (Mersin Sayapark AVM) arayışımız bulunmaktadır.

7. Almanca Bilen Çağrı Merkezi Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAN LİFE TELEKOMÜNİKASYON VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Çağrı Merkezi Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. İhracat Müdürü

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız PMS TIP TEKNOLOJİLERİ SAN VE TİCARET A.Ş. için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak İhracat Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Makine Operatörü

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BERDAN CIVATA ENERJİ İMALAT SAVUNMA SANAYİ VELABORATUVAR HİZ.TİC.A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. İç Denetim ve Risk Yönetimi Uzmanı

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim ve Risk Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İl Temsilcisi/ Akdeniz Bölge

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. için Antalya, Adana, Hatay, Mersin, Osmaniye,... bölgesinde İl Temsilcisi/ Akdeniz Bölge arayışımız bulunmaktadır.

12. Finans Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İMS LOJİSTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Operasyon Takım Lideri

GEZAIRI TRANSPORT için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

14. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC IÇTAS ENDÜSTRIYEL BORU LOJISTIK VE ÇELIK IMALATLARI ANONIM SIRKETI için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı …

15. Tıbbi Mümessil

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız VALENS İLAÇ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Mersin +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Mümessil arayışımız bulunmaktadır.

16. İthalat Operasyon Uzmanı

GEZAIRI TRANSPORT için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Eğitim Satış Danışmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENGLISH TIME EĞİTİM KURUMLARI için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Bölge Satış Müdürü / Banka

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Mersin +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Müdürü / Banka arayışımız bulunmaktadır.

19. İnşaat Teknik Satın Alma

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Mersin +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknik Satın Alma arayışımız bulunmaktadır.

20. Bireysel Saha Satış Temsilcisi / Banka

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Mersin +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bireysel Saha Satış Temsilcisi / Banka arayışımız bulunmaktadır.

21. Gıda Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEKTANE GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Irak-Erbil Muhasebe Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kürk İnşaat Turizm San. Ve Tic.Ltd.Şti. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Irak-Erbil Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Tarsus Toptan Operasyon Deposu Depo Sorumlusu

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tarsus Toptan Operasyon Deposu Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Periyodik Muayene Personeli

INSPECCO Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri için Ankara, İstanbul Anadolu, Mersin bölgesinde Periyodik Muayene Personeli arayışımız bulunmaktadır.

25. Ambar Elemanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız TSM ENERJİ İNŞAAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ambar Elemanı arayışımız bulunmaktadır.