1. Buhar Kazanı Buhar Kompresör Bakım Teknikeri

Gökçağ Kumaşçılık San. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Buhar Kazanı Buhar Kompresör Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Santral Görevlisi/Pbx Operator

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton Grand İstanbul Ataşehir için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Santral Görevlisi/Pbx Operator arayışımız bulunmaktadır.

3. Buhar Kazanı Operatörü

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİKSAN BİLECİK KARTON AMBALAJ VE KAĞIT SAN. TİC. A.Ş. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Buhar Kazanı Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. Buhar Üretim Mühendisi

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Buhar Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Buhar Kazanı Operatörü

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kopaş Kozmetik Pazarlama ve Sanayi A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Buhar Kazanı Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. Buhar Kazanı Operatörü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜLDOĞAN MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Buhar Kazanı Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Refund Operator

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OYA SİNEM ÖZGÜN için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Refund Operator arayışımız bulunmaktadır.

8. Buhar Kazanı Operatörü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Detay Gıda için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Buhar Kazanı Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. Buhar Kazanı Operatörü

Eren Holding için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Buhar Kazanı Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. Buhar Kazanı Operatörü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALAGEN MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Buhar Kazanı Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. Crew Operator

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DENİZ SHENG GEMİ KİRALAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Crew Operator arayışımız bulunmaktadır.

12. Telephone Operator

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fairmont Quasar Istanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Telephone Operator arayışımız bulunmaktadır.

13. Uzun Dönem Stajyer

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız Venkava Ventil ve Buhar Kapanı San.ve Tic.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAXVAL BUHAR TEKNOLOJİLERİ VE VANA SANAYİ TİCARET için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.