1. Araştırma Geliştirme / Arge Proje Uzmanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Volber Pazarlama Taahhüt İth. İhr. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Proje Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Arge Elektrik Elektronik Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mikropor Makina San. Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Araştırma Geliştirme / Arge Proje Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız HERVİN DIŞ TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Araştırma Geliştirme / Arge Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Frenoks Endüstriyel Soğutma Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Uzmanı …

5. Arge Uyum Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEVA Holding A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Uyum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Araştırma Geliştirme / Arge Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Niğde bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Proje ve Arge Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Feedtech Makina Ltd. Şti için Manisa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje ve Arge Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Arge - Analitik Geliştirme Uzman Yardımcısı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Neutec için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge - Analitik Geliştirme Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

9. Arge - Analitik Geliştirme Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Neutec için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge - Analitik Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Araştırma Geliştirme / Arge Mühendisi

Süt ve Süt Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKZON ENERJİ VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ GIDA SAN.TİC. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Araştırma Geliştirme / Arge Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNIVERSAL İSTANBUL KOZMETİK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. Asistan Arge Uzmanı/Arge Uzmanı (Analitik)

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN İLAÇ ve SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ ve TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asistan Arge Uzmanı/Arge Uzmanı (Analitik) arayışımız bulunmaktadır.

13. Asistan Arge Uzmanı/Arge Uzmanı (Formülasyon)

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN İLAÇ ve SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ ve TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asistan Arge Uzmanı/Arge Uzmanı (Formülasyon) arayışımız bulunmaktadır.

14. Araştırma Geliştirme / Arge Proje Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEMTAR MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Arge Laboratuvar Test Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AGT Ağaç Sanayi Ticaret A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Laboratuvar Test Personeli arayışımız bulunmaktadır.

16. Arge Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AGT Ağaç Sanayi Ticaret A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Kontrol & Arge Mühendisi

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metko-Hüttenes Albertus Kimya San. ve Tic. Ltd. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol & Arge Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Arge Laboratuvarı Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Berteks Tekstil San.ve Tic. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Laboratuvarı Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Arge Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ODE Yalıtım San. Ve Tic. A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Arge Mühendisi - Mekanik

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nesan Otomotiv için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Mühendisi - Mekanik arayışımız bulunmaktadır.

21. Araştırma Geliştirme / Arge Uzman Yardımcısı

TÜRKTIPSAN Sağlık Turizm Eğitim ve Ticaret A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

22. Araştırma Geliştirme / Arge Müdürü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORMA MAKİNA SAN.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. İhracat Uzmanı

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnnosis Makine Tasarım Arge Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Kalite Teknikeri

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BTB ARGE VE MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

25. CNC Freze Usta Operatörü

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SN ARGE MAKİNA KALIP İTH. İHR.SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Usta Operatörü arayışımız bulunmaktadır.